BACHOVA CVETNA ZDRAVILA

HOLISTIČNA METODA SAMOZDRAVLJENJA

Antiparazitna terapija

Paraziti so večcelične ali enocelične živali, ki živijo v/na drugem organizmu oziroma gostitelju. Zajedavec oziroma parazit je živalski ali rastlinski organizem, ki živi v ali na drugem živem bitju – gostitelju od katerega pa ima korist samo parazit, gostitelj pa trpi škodo.

Znebite se parazitov na naraven način

Zapping je posebna vrsta bioresonančne terapije, ki deluje na osnovi šibkega toka (neškodljivega za človeka), usodnega za parazite in glivice (Candida) tudi v ostalih delih telesa, če so razširjeni v drugih organih ali tkivih izven črevesja. Zapping z BR uniči vse živeče parazite, zeliščna tinktura pa onemogoči tudi začetne stadije parazitov. Učinkovito prehransko dopolnilo, ki zatira praktično vse parazite je ANTIPARAZITNA ZELIŠČNA TINKTURA po recepturi dr. Hulde Clark in učinkuje proti zajedavcem, škodljivim črevesnim bakterijam, pomaga pri razstrupljanju telesa in krepi imunski sistem. Priporoča se v kombinaciji z bioresonančno terapijo, saj učinkuje na vsa jajčeca, ki so še ostala po BR terapiji. Ob tem priporočam, da pijete velike količine DETOX – zeliščnega čaja, ki čisti onesnaženo limfo, polno izločkov parazitov. Čaj je sestavljen iz izbranih zelišč, ki delujejo kot diuretik in hitro odplavijo nesnage iz našega telesa, istočasno čistijo kri in dvigujejo nivo energije ter voljo do življenja. Kombinacija zelenega oreha, klinčkov, cimeta, C – vitamina omogoča, da se lahko rešimo številnih vrst parazitov saj uničujejo njihove ličinke, klinčki pa uničujejo jajčeca parazitov.

Parazite odganjajo: česen, čebula, sveže fige, zelje, borovnice, bučnice, mandlji, korenje, voda kisle repe, ananas, papaja, granatno jabolko, … V času jemanja zeliščne tinkture priporočam, da iz prehrane izločite: sladkor, belo moko, mleko, mastne sire.
Zaužijte čimveč zelenjave, hrane na žlico, sadja in vsak dan vsaj eno pest bučnih semen, en surov korenček. Med obroki pijte zeljnico ali vodo od repe, kot začimbo uporabljajte veliko česna in izogibajte se vsem sladkarijam. Paraziti jih obožujejo, prav tako mleko. Spijte vsaj 3 skodelice Detox čaja na dan!  Čaj ima izredno blagodejne, očiščujoče učinke na ‘zapackano’ limfo, ki je polna izločkov parazitov. Telo se s pitjem čaja hitreje očisti, zato boste tudi večkrat dnevno odvajali vodo. S časoma se bo očistila tudi koža.

Paraziti so izredno trdovratni in težko se jih rešite brez discipline in vztrajnosti. Najpomembnejša pri uklanjanju parazitov je higiena rok, sploh pri ljudeh, ki imate v stanovanju kakršnokoli žival. Tam bodite še posebej pozorni in dosledni. Ne poljubljajte živali, umivajte si roke pred vsako pripravo hrane, prav tako je treba paziti na higieno, v vrtcih, šolah, na igralih, … Znaki se kažejo v napihnjenosti, bolečinah v trebušni votlini, zadahu, temnih podočnjakih, izraziti želji po sladkem, nervozi, srbežu, izpuščajih na koži, težavah z lasiščem, kruljenju v trebuhu, srbečem anusu, …

Pri živalih izvajamo antiparazitno kuro 1x na leto. Kaj pa pri ljudeh? Zamislimo se! Pri relativno zdravem človeku je prisoten vsaj 1 kg parazitov v telesu. Za telo je zelo blagodejno, če vsaj enkrat na leto naredimo ‘čistilno akcijo’ in jih odpravimo na naraven način, saj so kemični pripravki izredno nevarni z neprijetnimi stranskimi učinki. Telo vam bo hvaležno!

Iz spletne trgovine:

»Z radostjo in hvaležnostjo prežet odnos do življenja, je najboljše sredstvo za preprečevanje bolezni.«
Paracelsus