Bioresonanca Pikica sonca Maribor

Bioresonančno zdravljenje na osnovi kvantne medicine s sistemom SCIO

Človeško telo je posvečena dvorana, občutljivo za šibke tokove in frekvence, ki si nenehno prizadeva spoštovati zakon harmonije. Tako je povsem razumljivo, da vsak vpliv snovnega in nesnovnega nanj učinkuje odločilno. Prav zato moramo s svojim telesom in drug z drugim ravnati kar najbolj skrbno in pazljivo.

Ljudje, ki občutijo svojo povezanost z naravo, hkrati pa tudi s svojim notranjim vodstvom, s kozmično-božanskim svetom, lahko mnogo uspešneje obvladujejo težave in življenjske izzive. Samozdravljenje ne poteka samo na telesni, temveč tudi na duševni ravni. Zdravimo ali vsaj ublažimo lahko bolečino, žalost in duševne rane. »Ljubezen je najboljše zdravilo,« je trdil Paracelsus, psiholog in zdravilec Jampolsky pa je dodal: »Ljubezen je brez strahu. Ljubite, kar vam povzroča strah, in ne boste se več bali.« Na videz zelo preprost stavek, ki vsebuje veliko modrost. Žal velja tudi za čustva na senčni strani. Vemo, da lahko zaradi nečesa, kar nas žali ali prizadene, zbolimo. Žalitev, čustvena prizadetost in s tem povezana nezmožnost odpuščanja so čustva, ki zavirajo naše samozdravilne moči. Med čustva, ki slabijo imunost, tako sodijo: depresije, zavist in sovraštvo, potlačen bes, jeza, strah, žalost ter občutki odvisnosti. Med čustva, ki krepijo telesni imunski sistem, pa sodijo: ljubezen, radost, veselje, hvaležnost, zaupanje, mir, spokojnost, pripravljenost pomagati drugim, sočutje in občutek gotovosti. Ta cilj lahko dosežemo z meditacijo in s podobnimi tehnikami.

Bolezen je vedno znamenje, da je ravnovesje v našem telesu moteno ali porušeno. Vsak organ, predmet, kristal, živo bitje, stanje duha itd. niha s sebi lastno frekvenco. Zdrava celica se razlikuje od bolne, bistveno pa se razlikuje tudi frekvenca nihanja med eno in drugo. Veselje niha z »veselo« frekvenco, žalost z »žalostno«. Vse živo je gibanje. Tudi naše celice niso mrtva, statična snov, temveč so žive, vibrirajoče, nenehno se spreminjajo. Vsaka zdrava celica niha v harmoničnem ritmu. Skupaj z drugimi celicami sestavlja velikanski orkester, ki igra simfonijo našega življenja.

Naprava SCIO nam omogoča, da z njeno pomočjo vzpodbujamo moč samozdravljenja vsakega posameznika na vseh nivojih. Spodbuja moč človekovih lastnih obrambnih mehanizmov in procesov zdravljenja. Istočasno zdravi duha, telo in dušo ter s tem doseže dolgotrajen zdravilni učinek.

Kaj je SCIO-biofeedback?

SCIO (Scientific Consciousness Interface Operating System) je celosten, računalniško podprt sistem, ki pregleda celotno telo ter pomaga odkriti energetsko neravnovesje in ostale dejavnike, ki bi utegnili ogrožati človekovo zdravje.

Delovanje

Sistem deluje na podlagi ohmskega zakona, in sicer meri lastno električno napetost celic (volt, amper, upor).

Sprejema ustrezne elektromagnetne informacije telesa in njegovega čustvenega duhovno-duševnega stanja. Tukaj se skriva pomemben aspekt zdravljenja. Če uspemo čustva spraviti v ravnotežje, smo že naredili velik korak k ozdravitvi.

Ruski znanstveniki so ugotovili, da je mogoče spremeniti našo genetsko zasnovo (DNK). SCIO deluje tudi na tej ravni. Tako lahko sklepamo o moči volje, blokadah, moči imunskega sistema, toku energije, sprejemanju kisika, prekomerni kislosti, shranjenem prikritem stresu, čustvih, vitalnosti celic, obremenitvi s toksini ter ostalimi snovmi, ki povzročajo obolenja, o nagnjenju k rakavim obolenjem …

SCIO skenira telo klienta, podobno kot poteka skeniranje računalnika pri iskanju virusov ali magnetni resonanci, ko pregleduje plast za plastjo. V SCIU so informacije o 12.000 preparatih: hrani, vitaminih, mineralih, zdravilih, homeopatskih preparatih, naravnih zeliščih, tkivih … Obvešča o biološki odzivnosti in resonanci v telesu ter opozarja na potrebe, disfunkcije in slabosti. Informacije, ki jih zbira, se razlikujejo od informacij, ki jih dobimo na primer z rentgenskim pregledom, analizo krvi ipd., saj nam govori o energijskem stanju telesa oziroma organa, kar omogoča celosten pogled na vsak aspekt vašega zdravja.

SCIO identificira faktorje, ki bi utegnili ogrožati naše zdravje!

Potem ko je analiziral vitamine, aminokisline, minerale, encime, hormone, strupe, mišično maso, bakterije, bolezni, viruse in glivice v našem telesu, hkrati pa tudi splošno zdravstveno stanje in ravnotežje med notranjimi organi, primerja dobljene vrednosti s standardnimi.

Je bolj sistem, ki analizira. Po meritvi telesne frekvence pošlje nazaj v telo takšne frekvence, ki nevtralizirajo in izenačijo destruktivne valovne vzorce. Včasih frekvence dodaja, kdaj drugič jih zviša ali deluje nanje zavirajoče.

Kako zdravi?

Ker SCIO temelji na kvantni fiziki, je kratek opis njegovega delovanja težak. Med zdravljenjem meri reaktivnost in resonančne vzorce telesa ter ugotavlja izboljšave v primerjavi s prvim merjenjem, ki je potekalo manj kot sekundo prej. Če je prišlo do izboljšave, se energetsko spremeni vhodna resonanca.

[av_image src=’https://www.pikicasonca.si/wp-content/uploads/Pikica-sonca-kolaž-600×600.jpg’ attachment=’1903′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ av_uid=’av-2g64ft’][/av_image]

Takšna terapija se ohrani, dokler se pojavlja izboljšanje zdravja, ter se spreminja glede na individualne potrebe in rezultate merjenja. Več informacij o kvantni fiziki lahko najdete na internetu.

Ali lahko koristi otrokom?

SCIO je izreden sistem za otroke, kajti le-ti včasih ne znajo izraziti, kaj točno je z njimi narobe. SCIO lahko tako na primer ugotovi, da so alergije ali obremenjenost telesa z raznimi strupi skriti razlogi za razne učne težave, hiperaktivnost ali preobčutljivost otroka.

Žana Vračun, bioresonančna terapevtka