Vilinske karte~Soluna vilinke

V letu 2012 je izšla knjiga Soluna~ples za dobro dušo. Služi kot ščepec modrosti na poti samozdravljenja. Dotika se univerzuma in osebne nadčutne izkušnje avtorice. Predvsem je namenjena za lažje razumevanje pri izvajanju plesa-Solune.

Nadgradnja knjige so zagotovo edinstvene, vilinske karte~Soluna vilinke. Nastale so izključno zato, da si z njihovo pomočjo testiramo svoje emocije. Marsikdo si ne prizna svojih emocij in tlači v sebi jezo, strah, žalost, nevoščljivost, itd. Ob tem spoznavamo, da si emocije lahko uravnovesimo s pomočjo gibanja – Soluna dance-a in uskladimo svojo notranjost z zunanjostjo. Podajo nam jasno, trenutno informacijo o frekvenčnem, energijskem stanju posameznika, brez lažnih občutkov in zavajanj. Vilinske karte nam služijo kot ogledalo, s katerim si pomagamo in postajamo vse bolj harmonični in ob tem s svojo vibracijo dvigujemo zavest tudi v svojem okolju. V bistvu smo lučke, ki osvetljujemo pot vseh, ki si želijo hoditi po poti svetlobe.

Karte Soluna vilinke so nastale s posebnim poslanstvom in so bile kanalizirane s sveta vilinskih bitij. Vse se je začelo z mojo veliko predanostjo, otroško ljubeznijo, kreativnostjo, ob čarobni resnični zgodbi, z neizmerno željo,  poučevati waldorfske otroke, a žal mi to ni bilo namenjeno. Vsaka zavrnitev ima svoj namen in k sreči je vsaka žalost na nek način smrt ozr. konec nečesa starega in rojstvo povsem novega poglavja. Komunikacija z vilinskimi bitji je zelo subtilna in potrebno jih je poslušati in tudi v tem primeru je bilo tako. Hvaležna sem jim za vsak tih glasek, ki sem mu sledila sredi neviht in viharjev skozi katere sem krmarila, z močno neusahljivo željo in otroško ljubeznijo po predajanju malim modrim dušam. Za povezavo z angeli, vilini, devami je potrebno odprto srce. Z njimi se uglasiš, če se zanje ljubeče, pristno zanimaš. Ta prečudovita blagoslovljena bitja si sposoben prepoznati in ceniti, ko hvaležno odpreš vrata življenju znotraj zemlje, korenin, dreves, grmov, rož, morja, skalovja, vetra, gora, sonca, lune …

Deve, vilini, angeli delujejo skozi nebeško kraljestvo in so zadolženi za interakcijo z zemeljskimi bitji, ljudmi, živalmi, rastlinami. Pozitivni elementali  so deve, vilini, angeli ali bitja božanske luči. So bitja radosti, nesebične ljubezni, brez osebne motivacije in usmerjajo svojo energijo do vseh možnih prejemnikov. Naravna bitja božanske luči izpolnjujejo svoje naloge skozi kreativnost, inteligenco, ritem, dihanje in duha. Vsako priložnost v naravi izkoristimo za pošiljanje ljubezni, hvaležnosti in spoštovanja vilinom, devam, angelom narave.

Vabljeni k ogledu vilinskih kart:

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=Wv7T5e6fZ5s’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ av_uid=’av-2fvu3p’]

Žana Vračun

Iz spletne trgovine: