VILINSKE MANDALE

Vilinske mandale so prav tako kot predhodne vilinske karte – Soluna vilinke nastale čisto spontano in so čista kokreacija metuljev iz vilinskih kart. Vse mandale so nastale s transformacijo metuljev v čisto geometrijsko zgradbo najrazličnejših form od cvetnih do kristalnih oblik.

ASH vilinske mandale je izmerilo več znanih radiestezistov in prav vsi so bili enotnega mnenja, da so  močni kozmični simboli z izjemno čisto energijo, kar je razvidno iz njihovih pravilnih oblik svete geometrije in nežnih pastelnih barv. Čiste oblike dajejo močnejšo vibracijo, popačene forme pa energijo izgubljajo. Vsaka od vilinskih mandal je svet zase in bolj boste prečiščeni, hitreje boste z njihovo pomočjo dosegali zastavljene cilje. Zato vsem priporočam, da delate na svojem osebnostnem razvoju, dvigu svoje vibracije in jo skušate ohranjati na visokih obratih.

Kozmični simboli so izredno močna orodja poslana iz Univerzuma, ki reagirajo v skladu z vibracijo vsakega posameznika. Več o mandalah si lahko preberete v knjigi o vilinskih mandalah “Moč vilinskih mandal in Art Soluna healing”, ki jo lahko naročite v naši spletni trgovini.

Zelo vam bom hvaležna za kakršnokoli povratno informacijo v zvezi z vilinskimi mandalami.

Žana Vračun