LOVORJEVO IN ŠENTJANŽEVO MAZILO

LOVORJEVO MAZILO:

pomaga pri bolečih sklepih, in revmatičnih težavah, trdovratnem kašlju, … Pospešuje prekrvavitev, uporablja se pri bolečinah v mišicah in raznih vnetjih. Za učinkovine lovorja je značilno, da deluje ogrevalno in v telo vnaša veliko energije svetlobe. Na osnovi tega je uveljavljen pri številnih težavah, ki v osnovi izvirajo iz pomanjkanja svetlobe in toplote v telesu.

Ravno zato je njegova uporaba razširjena pri zdravljenju artritisa, revmatizma, bolečinah v ušesih, redčenju bronhialne sluzi, lajšanju vnetja grla in lažjega izkašljevanja. Dobrodejno deluje tudi proti astmi. Odlično je za nego kože, vsaj 1x dnevno se namažite z njim, ker vsebuje salicilno kislino, naj bi pomagalo tudi pri odstranjevanju temnejših madežev na koži …

Mazilo vsebuje: hladnostiskano oljčno olje, lovor, rožmarin, sivka, meta, čebelji vosek.

ŠENTJANŽEVO MAZILO UPORABLJAMO PRI:

  • išiasu, ukleščenih živcih,
  • opeklinah,
  • masaži, negi kože,
  • bolečih sklepih.

KAKO ŠENTJANŽEVO MAZILO NANESEMO:

Mažemo vsaj zvečer oziroma po potrebi. Mazilo se bistveno bolje vpije in koža ne ostane tako mastna, če mazilo nanesemo na mokro kožo oziroma po nanosu mazila gremo čez namazane predele še z mokrimi rokami.

NASVETI ZA LAŽJO UPORABO ŠENTJANŽEVEGA MAZILA:

je preprosto popolnoma naravno mazilo brez dodatkov, ki je zelo primerno tudi za alergike. Pravzaprav je odlična nadgradnja šentjanževoega olja, ki pa ima to prednost, da ne teče in se tako lažje maže in vtira. Ob išjasu imamo dobre izkušnje s tem, da se zraven pije tudi čaj iz šentjanževke (primeren le, če ne jemljete kakšnih antidepresivov). Ljudje so poročali, da so se tako trajno znebili bolečin. Pri zeliščih je potrebno vztrajati dlje časa in šele takrat so trajni učinki in naš trud je poplačan.

Niti slučajno se ne mažite s šentjanževim mazilom na soncu, ker lahko dobite temne lise. Mažete se lahko v primeru opeklin in pomembno je, da se takrat izognete soncu!

Izdelek ni primeren za osebe, ki so alergične na olja ali čebelji vosek, ki jih vsebuje ta izdelek.

Cene mazila so sedaj znižane, ker praznimo zaloge.

Manjšje mazilo je iz 9, 90 znižano na 7, 00 EUR

Večje pa je iz 12, 50 znižano na 9, 90 EUR.