NAPOTKI SAMOZDRAVLJENJA

Knjiga Napotki samozdravljenja vam bo v pomoč, če boste izgubili svoje zdravje, ki si ga boste s pomočjo koristnih informacij, zdrave prehrane, discipline in vsakodnevnega gibanja pridobili nazaj. Zelo koristna je za vse, ki si želite naravnega zdravljenja, prav tako za tiste, ki si želijo ukrepati in preventivno vzdrževati svojo zdravo kondicijo in tudi za ljudi pri katerih je uradna medicina dvignila roke.

Zavedanje o zdravju je najpomembnejše in naj vam povem, da ste sami odgovorni za svoje zdravje. Najpomembnejša je zdrava prehrana, kaj vnašamo v telo, misli, občutki, zdrav, miren spanec, gibanje, meditacija, radost v stvareh, ki jih radi počnete …

[av_image src=’https://www.pikicasonca.si/wp-content/uploads/Napotki_3D_1-600×480.png’ attachment=’2497′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=” av_uid=’av-34cc2d’][/av_image]

V knjigi so opisani zamolčani vzroki za večino bolezni, ki se jih le redki zavedajo. Prav tako boste našli napotke, na kakšen način se lotiti celostnega razstrupljanja in zdravljenja. Že od leta 2007 delujem kot bioresonančna terapevtka in sem priča številnim ozdravitvam, zato sem jih nekaj navedla tudi v knjigi. S pomočjo bioresonance se dosegajo krasni rezultati in resnično jo priporočam vsem, kateri čutite da vaše zdravje ni več takšno, kot bi moralo biti. Kako deluje, si lahko preberete v knjigi. Prav tako si lahko pogledate nekaj izjav naših zadovoljnih klientov, ki se vsake toliko časa radi vračajo ali pripeljejo svoje sorodnike, prijatelje, znance.

Brez konkretnega detoxa-čiščenja telesa na vseh nivojih ni ozdravitve. Fizično telo je treba očistiti strupov, prav tako je nujna detoksikacija na področju emocij in misli na mentalnem nivoju. Utrujeno telo je treba okrepiti, da se lahko začne zdraviti samo. Ob prehrani se poslužiti raznim zeliščnim pripravkom, čajem in prehranskim dopolnilom kot so minerali, vitamini, probiotiki. Najprej ga je potrebno dobro očistiti in istočasno vzpodbuditi z bioresonančnimi terapijami, katere vam bodo dvignile življenjsko moč in vaš imunski sistem. Ob vsem naštetem ima post v knjigi posebno mesto, saj ga sama izvajam že 20 let. Marsikomu se pri postu upre klistiranje, ki ni noben bavbav ampak imate v knjigi navodilo tudi o tej dilemi.

Prav tako v knjigi omenjam zelišča domače lekarne, brez katerih si ne znam več predstavljati svojega življenja. V njej boste našli tudi opise Bachovih esenc, zelišč, zeliščnih pripravkov, postopkov razstrupljanj od čiščenja parazitov, jeter po ayurvedski metodi, čiščenja ščitnice z žvrkljanjem olja po dr. Karachiju, ruske metode čiščenja jeter, moksibustije-moxanja, čiščenja težkih kovin z zeolitom, čiščenja ušes s hopi povoščenimi svečkami in še mnogo drugih koristnih informacij zaradi katerih se knjigo splača imeti na domači knjižni polici. Knjiga je pisana iz dolgoletnih terapevtskih izkušenj in prav vse metode sem preizkusila tudi na svoji koži. Delo, ki ga opravljam je moje poslanstvo in neizmerno uživam v njem. Zelo rada pomagam po svojih močeh in znanje z veseljem delim s svojimi klienti in bralci.

Žana Vračun, bioresonančna terapevtka

Za vse informacije v zvezi s knjigo, mi lahko pišete na: info@pikicasonca

V spletni trgovini: