MOČ VILINSKIH MANDAL IN ART SOLUNA HEALING

ASH vilinske mandale so močni kozmični simboli z izjemno čisto energijo, kar je razvidno iz njihovih pravilnih oblik Svete geometrije. Vilinske mandale so izredno močna orodja poslana iz Univerzuma, ki reagirajo v skladu z vibracijo vsakega posameznika.

Čiste oblike dajejo močnejšo vibracijo, popačene forme pa energijo izgubljajo. Vsaka od vilinskih mandal je svet zase in bolj boste prečiščeni, hitreje boste z njihovo pomočjo dosegali zastavljene cilje. Z Art Soluna healingom želim pomagati vsem, ki bi želeli delati na svojem osebnostnem razvoju, pri dvigu svoje vibracije in jo skušali ohranjati na visokih obratih. Vilinske mandale vas bodo s kvantno hitrostjo usmerile na pot, ki vam je namenjena. Z Art Soluna healingom bomo zbujali otroka v sebi, meditirali, rezali karmične vezi in pobarvali sebe in svet na lepše v družbi z ljudmi, ki so na ljubečih, srčnih, sočutnih frekvencah. Opisi vseh mandal bodo kmalu na mojem youtubu kanalu Žana Vračun. Vljudno vabljeni, da se naročite nanj in spremljate novosti v zvezi z mojim ustvarjanjem.

Vidimo se na delavnicah Art Soluna healinga, kjer bomo ustvarjali in hkrati počistili vse, kar nam več ne služi.

Vsi opisi vilinskih mandal so v knjigi. Vilinske mandale lahko v različnih izdelkih najdete v spletni trgovini Pikica sonca v obeskih, plakatih, spominskih karticah in vilinskih kartah z mandalami.

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=ddtZ7rV4BxM’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ av_uid=’av-4v2cir’]

Iz spletne trgovine:

[av_productgrid categories=’50’ columns=’4′ items=’8′ wc_prod_visible=” offset=’0′ sort=’dropdown’ paginate=’yes’ av_uid=’av-2vttzn’]