Jyotish

Vedska astrologija

V življenju se nam dogajajo najraličnejše neprijetne situacije, od problemov na partnerskem področju, težav z otroki, izobraževanjem, boleznimi, sovražniki, starši, itd., za katere včasih ne najdemo pravih povezav.

Pri nas vam nudimo jasnejšo sliko vašega karmičnega dogajanja, saj vam s pomočjo vedske indijske astrologije – Jyotisha izdelamo natalno karto in vam osvelimo danosti ter vnesemo svetlobo v vašo karmično popotnico.

KAJ JE JYOTISH?

Jyotish izvira iz Indije, pradavnih vedskih časov. Vede izvirajo od 5000 do 10000 pr. n. š. in v sanskrtu pomenijo ˝znanje˝. Beseda jyotish je sestavljena iz dveh sanskrtskih besed: ˝jyoti˝, kar pomeni svetloba in ˝iša˝ oziroma ˝išvara˝, kar pomeni bog – stvarnik. Jyotish torej pomeni ustvarjanje svetlobe in je kot ˝pikica sonca˝, ki osvetljuje našo življenjsko pot. Pouči nas o tem, katere naloge moramo v življenju opraviti. Na dušnem nivoju smo si jih izbrali sami, zaspali in na njih pozabili.

Tukaj je, da nas prebudi …

JYOTISH V NAŠA ŽIVLJENJA VNAŠA SVETLOBO IN POVEČUJE NAŠO SVOBODNO VOLJO. Daje nam možnost, da sami postanemo kreatorji naše prihodnosti.
Osnovna značilnost Jyotisha je: SPOZNAJTE SVOJO PRETEKLOST, SPREMENITE SVOJO SEDANJOST IN IZBERITE SVOJO PRIHODNOST!

Vabljeni k poslušanju zanimivega prispevka o Jyotishu v radijski oddaji
“Odprimo duha” na Radiu Maribor …


»Bodite tako modri kot sončnica: obrnite se proti soncu!«
Gosvami Krijananda