BIORESONANCA SCIO

SCIO – virtualni vmesnik do človeka

»Uspeh zdravljenja je odvisen od tega, kako toplega srca je zdravnik.«
Tibetanski pregovor

Kaj je Bioresonanca SCIO?

Kaj je SCIO-biofeedback?

SCIO (Scientific Consciousness Interface Operating System) je celosten, računalniško podprt sistem, ki pregleda celotno telo ter pomaga odkriti energetsko neravnovesje in ostale dejavnike, ki bi utegnili ogrožati človekovo zdravje.

Delovanje

Sistem deluje na podlagi ohmskega zakona, in sicer meri lastno električno napetost celic (volt, amper, upor).

Sprejema ustrezne elektromagnetne informacije telesa in njegovega čustvenega duhovno-duševnega stanja. Tukaj se skriva pomemben aspekt zdravljenja. Če uspemo čustva spraviti v ravnotežje, smo že naredili velik korak k ozdravitvi.

Ruski znanstveniki so ugotovili, da je mogoče spremeniti našo genetsko zasnovo (DNK). SCIO deluje tudi na tej ravni. Tako lahko sklepamo o moči volje, blokadah, moči imunskega sistema, toku energije, sprejemanju kisika, prekomerni kislosti, shranjenem prikritem stresu, čustvih, vitalnosti celic, obremenitvi s toksini ter ostalimi snovmi, ki povzročajo obolenja, o nagnjenju k rakavim obolenjem …

SCIO skenira telo klienta, podobno kot poteka skeniranje računalnika pri iskanju virusov ali magnetni resonanci, ko pregleduje plast za plastjo. V SCIU so informacije o 12.000 preparatih: hrani, vitaminih, mineralih, zdravilih, homeopatskih preparatih, naravnih zeliščih, tkivih … Obvešča o biološki odzivnosti in resonanci v telesu ter opozarja na potrebe, disfunkcije in slabosti. Informacije, ki jih zbira, se razlikujejo od informacij, ki jih dobimo na primer z rentgenskim pregledom, analizo krvi ipd., saj nam govori o energijskem stanju telesa oziroma organa, kar omogoča celosten pogled na vsak aspekt vašega zdravja.

SCIO identificira faktorje, ki bi utegnili ogrožati naše zdravje!

Potem ko je analiziral vitamine, aminokisline, minerale, encime, hormone, strupe, mišično maso, bakterije, bolezni, viruse in glivice v našem telesu, hkrati pa tudi splošno zdravstveno stanje in ravnotežje med notranjimi organi, primerja dobljene vrednosti s standardnimi.

Je bolj sistem, ki analizira. Po meritvi telesne frekvence pošlje nazaj v telo takšne frekvence, ki nevtralizirajo in izenačijo destruktivne valovne vzorce. Včasih frekvence dodaja, kdaj drugič jih zviša ali deluje nanje zavirajoče.

Kako vspostavlja ravnotežje?

Ker SCIO temelji na kvantni fiziki, je kratek opis njegovega delovanja težak. Med tretmajem meri reaktivnost in resonančne vzorce telesa ter ugotavlja izboljšave v primerjavi s prvim merjenjem, ki je potekalo manj kot sekundo prej. Če je prišlo do izboljšave, se energetsko spremeni vhodna resonanca. Takšna terapija se ohrani, dokler se pojavlja izboljšanje ter se spreminja glede na individualne potrebe in rezultate merjenja. Več informacij o kvantni fiziki lahko najdete na internetu.

Ali lahko koristi otrokom?

SCIO je izreden sistem za otroke, kajti le-ti včasih ne znajo izraziti, kaj točno je z njimi narobe. SCIO lahko tako na primer ugotovi, da so alergije ali obremenjenost telesa z raznimi strupi skriti razlogi za razne učne težave, hiperaktivnost ali preobčutljivost otroka.

 

Prispevek o bioresonanci v oddaji Spoznajmo se z Angelino Premdehar

NAROČANJE NA BIORESONANČNO TERAPIJO


»Z radostjo in hvaležnostjo prežet odnos do življenja, je najboljše sredstvo za preprečevanje bolezni.«
Paracelsus