BIORESONANCA SCIO

SCIO – virtualni vmesnik do človeka

»Uspeh zdravljenja je odvisen od tega, kako toplega srca je zdravnik.«
Tibetanski pregovor

Bioresonančno harmoniziranje na osnovi kvantne medicine s sistemom SCIO

Človeško telo je posvečena dvorana, občutljivo za šibke tokove in frekvence, ki si nenehno prizadeva spoštovati zakon harmonije. Tako je povsem razumljivo, da vsak vpliv snovnega in nesnovnega nanj učinkuje odločilno. Prav zato moramo s svojim telesom in drug z drugim ravnati kar najbolj skrbno in pazljivo.

Ljudje, ki občutijo svojo povezanost z naravo, hkrati pa tudi s svojim notranjim vodstvom, s kozmično-božanskim svetom, lahko mnogo uspešneje obvladujejo težave in življenjske izzive. Samozdravljenje ne poteka samo na telesni, temveč tudi na duševni ravni. Zdravimo ali vsaj ublažimo lahko bolečino, žalost in duševne rane. »Ljubezen je najboljše zdravilo,« je trdil Paracelsus, psiholog in zdravilec Jampolsky pa je dodal: »Ljubezen je brez strahu. Ljubite, kar vam povzroča strah, in ne boste se več bali.« Na videz zelo preprost stavek, ki vsebuje veliko modrost. Žal velja tudi za čustva na senčni strani. Vemo, da lahko zaradi nečesa, kar nas žali ali prizadene, zbolimo. Žalitev, čustvena prizadetost in s tem povezana nezmožnost odpuščanja so čustva, ki zavirajo naše samozdravilne moči. Med čustva, ki slabijo imunost, tako sodijo: depresije, zavist in sovraštvo, potlačen bes, jeza, strah, žalost ter občutki odvisnosti. Med čustva, ki krepijo telesni imunski sistem, pa sodijo: ljubezen, radost, veselje, hvaležnost, zaupanje, mir, spokojnost, pripravljenost pomagati drugim, sočutje in občutek gotovosti. Ta cilj lahko dosežemo z meditacijo in s podobnimi tehnikami.

Bolezen je vedno znamenje, da je ravnovesje v našem telesu moteno ali porušeno. Vsak organ, predmet, kristal, živo bitje, stanje duha itd. niha s sebi lastno frekvenco. Zdrava celica se razlikuje od bolne, bistveno pa se razlikuje tudi frekvenca nihanja med eno in drugo. Veselje niha z »veselo« frekvenco, žalost z »žalostno«. Vse živo je gibanje. Tudi naše celice niso mrtva, statična snov, temveč so žive, vibrirajoče, nenehno se spreminjajo. Vsaka zdrava celica niha v harmoničnem ritmu. Skupaj z drugimi celicami sestavlja velikanski orkester, ki igra simfonijo našega življenja.

Naprava SCIO nam omogoča, da z njeno pomočjo vzpodbujamo moč samozdravljenja vsakega posameznika na vseh nivojih. Spodbuja moč človekovih lastnih obrambnih mehanizmov in procesov zdravljenja. Istočasno spodbuja samozdravljenje duha, telesa in duše ter s tem doseže dolgotrajen zdravilni učinek.

NAROČANJE NA BIORESONANČNO TERAPIJO


»Največja napaka pri zdravljenju je, da preveč ločujemo telo in dušo, čeprav ju pravzaprav sploh ni mogoče ločiti. A prav tega grški zdravniki ne sprevidijo, in zato toliko bolezni spregledajo; nikoli namreč ne vidijo celote. Prav celoti bi morali nameniti svojo skrb, saj tam, kjer se celota počuti slabo, tudi en del ne more biti zdrav.«
Platon